3.09.2017 г., 7:24 ч.

Хиляда в криво огледало 

  Поезия » Свободен стих, Друга
570 0 4

 

 

И хиляда в криво
огледало да те гледат,
и милиарди на сърцето
в трена да положиш,
На любимият си
да останеш вярна –
Можеш!

 

Ала душата светла
в мрака непрогледен

заслепена пада,
призванието свое
на земята щом отложиш!

 

А човекът тук
затуй е сложен,
на любовта вселенска
да разпръсква светлината!

 

02. 09. 2017 г.

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??