24.08.2016 г., 17:54 ч.  

Хипотетично 

  Поезия » Философска
464 1 14

Препрочитаме ден и нощ

Книгата Божия,

преповтаряйки образи,

случки, картини...

А душите ни тръпнат

в човешките кожи –

в простосмъртни убежища

за пилигрими!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??