Aug 24, 2016, 5:54 PM  

Хипотетично 

  Poetry » Phylosophy
462 1 14

Препрочитаме ден и нощ

Книгата Божия,

преповтаряйки образи,

случки, картини...

А душите ни тръпнат

в човешките кожи –

в простосмъртни убежища

за пилигрими!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??