7.05.2011 г., 12:04 ч.

Хора с чадъри 

  Поезия » Пейзажна
816 0 2

Времето е мрачно, пороен дъжд вали,
облаци се блъскат страшно,
между тях война цари.
Небето тъмно изведнъж се освети,
искра проблесна и на две го раздели.

Силен тътен чу се в планината,
гръм удари нейде по полята.
Птиците се скриха в гнездата,
вълци вият в гората, мечката
прибра се в пещерата.
А хората, с чадъри в ръката,
бродят по земята.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??