6.09.2009 г., 10:31 ч.

Хотелска стая 

  Поезия » Еротична
2010 2 17

Хотелска стая. Полутъмна.

Диван и спалня, друга стая с две легла.

В едната аз и ти се любим,

оттатък твоят мъж и моята жена.

 

Отекват стонове на задоволство.

През тънката стена се чува „Ох” и „Ах”.

Проскърцва спалнята, легло потропва,

минути тишина... приглушен смях.

 

Под утрото утихва всичко.

Жена и мъж, доволни от нощта.

Заспиват във обятията чужди,

в хотелски стаи, по-различни от света.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??