“Бог не наказва, когото мрази”!
Християнче, божие добиче,
пази боже Бог да те обича!
Бог когото мрази, не наказва,
но когото люби, го размазва!
След това, кога – Бог само знае,
ще го възмезди със място в рая.
Не може другаде да има бог,
така несправдлив и тъй жесток.
Написах тези истини със страх.
Не само боговете са жестоки,
жестоки са и вярващите в тях!
© Ангел Чортов Всички права запазени
В Бога можеш само любов да откриеш.
Ако реше да те накаже
ще е пак според силите ти,
инак няма да издържиш!
А в този ад, в който сме, харесва ли ти?
Несправедливостта, жестокостта и производните им
търси в тоз който води към смърта!
Бог не мрази човека, мрази греха!