2.12.2011 г., 13:54 ч.

Хризантема 

  Поезия
680 0 8

 

Цъфтят отново хризантеми,

красиви есенни цветя.

Дали някой ще се сети

да ми подари поне една.

 

Случай нямам, ей така

цвете да ми подари.

Малко радост да достави,

обич в студени дни.

 

Бели, шарени, червени,

защо навяват ми тъга.

По отминалото време,

времето на младостта.

 

Сама ще трябва да я купя,

във ваза да я наредя.

И тя да ми напомня

за подарени някога цветя.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??