8.03.2007 г., 9:12 ч.

Хубаво е, че има жени 

  Поезия
620 0 6

Жената е чудо

красива... омайна...

за радост родена

със сила незнайна

докоснеш я с нежност

тя с обич отвръща

опариш я леко

тя пак те прегръща

но смееш ли нявга

срещу и да стъпиш

пази се от огън

направо пожар

не можеш я само

подкупиш със дар

тя иска и ласка

и вярност

и сила

не е тъй желязна

тя иска закрила

поднесена леко

без заповед студ

приласкайте я в меко

легло с много труд

и нежност тъкано

и с толкова обич

и целувки застлано

а тя ще е пак онази

красива... една...

обичана ваша

омайна жена!

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??