30.10.2007 г., 15:52 ч.

Хубаво, лошо, много лошо 

  Поезия
714 0 1

Хубаво, лошо, много лошо -

днес си "happy", утре - не си,

живееш, а живот - няма,

не знаеш за какво -

умираш при поредната раздяла -

този път наистина боли.

За тебе смисъл вече няма,

часовникът, отмерващ времето, спира да тик-так-а,

сърцето - спира да тупти.

Безсилна си, но стани и звездите погледни,

животът, знай, не спира - той продължава.

Луната нежно се усмихва,

поглежда те и ти шепти: "Не се сърди!" - усмихни се и ти.

Бъди щастлива и щастие да няма

и радвай се, когато те боли...

Там високо - в небосвода, обсипан с хиляди звезди,

една за тебе може би свети...

Звезда, която може би на друг е -

звезда - за тебе и за него,

която никога не ще ви раздели...

© Христиана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??