15.04.2008 г., 7:50 ч.

Хубост 

  Поезия » Друга
869 1 18

За тази хубост всички днес говорят:

очи, коси, изваяни ръце...

Това е видимо

и е безспорно.

Но кой познава нейното сърце?

 

"Душата гледай" - всеки ще ти каже.

Но как, като под пластове е тя?

 

Когото господ с красота накаже,

у него и пороците блестят.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??