14.07.2010 г., 16:57 ч.

Художник 

  Поезия » Любовна
646 0 10

Щом тръгнеш си,

    съм недовършена

         картина...

а върнеш ли се -

  ритъм съм на

   някой джаз

       парче!

Душата ми е 

   като фина

      струна -

   опъната под твоите

        ръце!

Алегро, често свириш

   ти на нея,

     и истински си

      и не си...

Сърцето ми остава

  като камък - нежно,

  излъскано от 

   хиляди вълни!

Морето гали го,

 но то изстива -

 в ръцете си

  стопли го ти!

Рисуваш ме като картина,

  художник си на моите

        мечти!

                   13.07.2010


© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??