26.07.2008 г., 8:32 ч.

Хумористично еротично съновидение 

  Поезия » Друга
610 0 8
Интимно нещо тук ще ви призная.
Из еротични сънища витая.
В любовен огън през нощта горя.
Задъхвам се. От кадри се моря.
Сънувам тънки, разкопчани блузи.
всякакви чешити женски бузи.
Коси завиват мъжката снага,
а аз все по-голям раста...
По мене пръсти свирят на роял.
Устни пият моята печал,
а магистрални някакви бедра
задържат ме по-дълго във съня.
По тялото усещам струйки пот.
Защо е сън, защо не е живот,
с ръка да хвана две полукълба
и огъня с дърво да разгоря?...
Камината горяща със ръжен
(разпалена единствено за мен)
ще я поддържам, за да не изгасне,
та топлината в двама да нарасне.
Събудих се и о, неземно чудо,
сънят не бил измама и заблуда.
Усещам аромата от нощта...
Успяла е да влезе в мене тя...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??