5.06.2019 г., 23:21 ч.

Хваление.. 

  Поезия » Друга
366 0 0

Няма нещо по-чудесно, 
с Бога да си в общение, 
трудното с Исус е лесно,
отдай му почит с хваление...

Слава и хвала отдай му, 
заслужава с песен да го хвалиш,
живота си на него ти предай му, 
не забравяй да го славиш...

За Исуса песен пея, 
това е моето общение, 
живота си за него го живея, 
с молитви и хваление. 

Единсвен мой, Исус е Бога, 
щит мой и моя закрила, 
без него никак не мога, 
под неговите криле съм се скрила... 

Дори целият свят да те мрази
и от теб да се отрича, 
знай Бог винаги е с тебе и те пази, 
той вечно ще те обича. 

Дори целия свят да те забрави, 
не се отчайвай, просто знай, 
че Бог никога няма да те забрави
и с теб ще бъде той до край. 

Хваление му пея в този час, 
Исус е с мене, вярвам, зная, 
затова завинаги и аз, 
в негово служене ще съм до края.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??