12.06.2013 г., 8:26 ч.

И 

  Поезия » Друга
446 0 6

 

                               

                                   * * *

                                   И се взриви небето ми.

                                   Бе потоп.

                                   След това покълна зрънце.

                                   Не е животът

                                   пъстрия калейдоскоп

                                   на детството,

                                   но и не е

                                   пленено слънце.

 

 

                                                                    11.06.2013 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??