10.07.2009 г., 22:04 ч.

И белегът все още ми стои 

  Поезия » Друга
754 0 6

03.07.2009

 

Разкъсал си ме със жалките си устни,

раздрал си ме със мръсните си длани,

изпил си ме полека и безвкусно,

със отмъщението си ме хранил...

 

Сега разравяй кътчетата на душата бедна!

Открий във себе си каквото не можах!

И без това за тебе съм безвредна...

И без това отпих от твоя страх...

 

Подарък ти отдавна ми направи!

С жестока рана ти ме награди,

и белегът така си ми остана,

и белегът все още ми стои...

 

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??