27.08.2009 г., 16:13 ч.

И без теб живях... 

  Поезия » Любовна
660 0 4

27.08.2009

 

И няма вече "Здрасти, как си",

и няма вече болка и сълзи.

Остаряха всички наши страсти,

изплакаха се моите очи...

 

Остана само споменът за дните,

и нощите с теб неизживени.

Прошепнати загинаха мечтите,

на клада обещанията изгорени...

 

Отишъл си, аз зная, там, където

до кръв те хапят спомени за мене.

Притихнало в теб стои сърцето,

прехвърля снимки избледнели...

 

А моето сърце, стаило се в гърдите,

очаква само твоя нежна дума.

Но ти дори не искаш да ме видиш,

а дланите ми търсят те в полуда...

 

Ти беше всичко...

                       тръпка само бях...

изтрий ме с гумата на дните.

Ще те забравя! И преди без теб живях...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??