27.08.2009
И няма вече "Здрасти, как си",
и няма вече болка и сълзи.
Остаряха всички наши страсти,
изплакаха се моите очи...
Остана само споменът за дните,
и нощите с теб неизживени.
Прошепнати загинаха мечтите,
на клада обещанията изгорени...
Отишъл си, аз зная, там, където
до кръв те хапят спомени за мене.
Притихнало в теб стои сърцето,
прехвърля снимки избледнели...
А моето сърце, стаило се в гърдите,
очаква само твоя нежна дума.
Но ти дори не искаш да ме видиш,
а дланите ми търсят те в полуда...
Ти беше всичко...
тръпка само бях...
изтрий ме с гумата на дните.
Ще те забравя! И преди без теб живях...
© Erato Eratova All rights reserved.