5.10.2008 г., 12:16 ч.

И днес... 

  Поезия » Философска
832 0 22
 

 

 

И днес...

Осъмна утрото без теб. И днес.

Дъждът е малък и расте

в очите постепенно като есен

завеси спуснала над лятното небе...

 

И днес ...

Една цигара време ни събира.

Мълчание - в една цигара време.

Припламва огънче. Тъгата в мен напира...

Пръстта на гроба пуши вместо теб.

И вместо теб мълчи...

И днес...

 

И днес...

Горчивината гъста като вино

напомня колко всичко в мен не е

каквото беше вчера. С непривикналост

надявам маската - подобие на сила.

И търся в себе си съвет от теб...

И днес...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??