11.08.2008 г., 0:29 ч.

И днес, и вчера, и утре... 

  Поезия » Любовна
636 0 3
 

Разпервам ръце към живота

и се моля да продължа да го имам,

да чувствам прохладния полъх,

да вдишвам любов всеки миг.

Обичам да чувствам живота,

минаващ през моите вени,

обичам да слушам водата,

която се стича по мен...

Усещам, че в мен ще поникне

красива любов от безкрая,

която ще вдъхне надежда

на този дъжд, идващ от Рая...
Дъждът ще вали и ще милва

красивите хора, които

обичат с последна въздишка...

Последния дъх ще им вземе

и с него ще всява надежда...

Надежда, че някъде там

някой чака,

някой копнее,

някой жадува

за капка любов...

Капка от тази любов, с която ще бъда

и днес,

и вчера,

и утре...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Надежда, че някъде там

    някой чака,

    някой копнее,

    някой жадува

    за капка любов...
    Много, много тъжно звучи тва, по дяволите!
  • готино е много
  • "Усещам, че в мен ще поникне
    красива любов от безкрая,
    която ще вдъхне надежда
    на този дъжд, идващ от Рая..."
    Много нежно и красиво! Харесва ми!
Предложения
: ??:??