3.05.2007 г., 14:05 ч.

И днес тъй тичам неуморно 

  Поезия
569 0 6

                                              И днес, тъй тичам неуморно
                                              да търся щастието радостта,
                                              оказа се съвсем безспорно,
                                              че тя  очаквала ме у дома.
 
                                              Две сини езерца ме срещат
                                              след края на работния ми ден,
                                              две мънички ръчички ме прегръщат,
                                              прошепва: "Мамо, стой при мен!"

                                              Как хубаво е да се върнеш у дома,
                                              а някой със усмивка да те среща,
                                              да виждаш силата на любовта,
                                              в семейството как става по-гореща.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • поздрави Ани
    много е хубаво и чувствено
  • Чудесно!!! Поздрави, Ани!!!
  • Това е урок по щастие!Има ли по-вълшебно нещо от топлинката и обичта на децата ни?Благодаря ти,че ни направи съпричастни към тази магия!Поздрав!
  • ДА! ДА! ДА!
    БРАВООООО!
  • Това е най-голямата радост!!!
    Поздрави!!!
  • Наистина е прекрасна и най-искрена детската любов!
    Радвай и се,и отвръщай с още по-голяма!Децата ни най-много я заслужават!Поздравявам те за стиха Ани!
Предложения
: ??:??