23.05.2009 г., 2:13 ч.

И друг от народа... 

  Поезия » Гражданска
685 1 3

 

 

“Не мечтая

безсмъртие

и пътища леки, а ватенка топла

за зимния ден. - Безсмъртно

нека остане

навеки построеното тук

от мен!”

                                          Пеньо Пенев

 

Доживя то

до нова епоха,

поколения,  ползваха 

с жар...

И след поредната

суматоха –

приватизира го

няк’ъф другар!

 

Сега е в руини

 и повет,

като след злощастно

  минала мор...

Изгуби се

твоята пролет

и просъсква резачка,

                   а заглъхнал е твоят мотор...

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??