23.03.2017 г., 11:41 ч.  

И Дяволът е мъж 

  Поезия » Еротична, Друга
1140 7 14

Ще бъда в черно, просто ми отива,

 

с карминено червило за разкош,

 

когато дойда запомни не бива,

 

дори да си помисляш да си лош.

 

Да, може да си Дяволът, но моля,

 

ти скъпи не разбираш, че сега,

 

насреща нямаш някаква химера,

 

а тръпнеща в ръцете ти жена.

 

По тебе с устни, ще танцувам,

 

дъхът ти, ще пресеква не веднъж,

 

докато нежно в ритъма жадуван,

 

доказваш, че и Дяволът е мъж.

 

Със всяка фибра да те чувствам,

 

на тласъци пали ме, да горя,

 

и няма вчера, днес и утре,

 

люби ме сякаш свършва се света.

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??