24.05.2024 г., 6:16 ч.

И И 6 

  Поезия » Свободен стих
42 0 0

   И И - 6

 

Аз съм човек,жената ми е приятел,

понякога дори ми бива жена,

И И няма как да усетиш даже за малко,

емоциите ехтящи от тази беля.

 

От нещо винаги недоволна,

вечно с претенции към мен за вина,

към агресия винаги склонна,

ако не стане нейното на мига.

 

В този сценарий си пълно перде,

изобщо те няма в тази картинка,

няма начин изобщо да разбереш

мъките на Иванчо,що му създава Марийка!?

 

15.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??