посветено
Нахвърли се върху ми като врана зла
и искаше да изкълвеш очите ми.
С кални пръсти ровиш в моята душа
и се опитваш да анализираш мислите ми.
Заключено е моето сърце
и не допуска мерзки набези!
Отлитай! Махай се - ти, птицо зла!
Не ще допусна да ми ровиш в раните!
6.02.2008
© Анна Дюлгерова Всички права запазени
Бих прибавила:"Не сваляй,не флиртувай,не будалкай,не манипулирай,не лъжи!Просто общувай."
С обич,за теб,Ани!