Feb 6, 2008, 3:25 PM

И искаше да изкълвеш очите ми 

  Poetry » Other
698 0 16

посветено

 

Нахвърли се върху ми като врана зла

и искаше да изкълвеш очите ми.

С кални пръсти  ровиш в моята душа

и се опитваш да анализираш мислите ми.

 

 

Заключено е моето сърце

и не допуска мерзки набези!

Отлитай! Махай се - ти, птицо зла!

Не ще допусна да ми ровиш в раните!

 

6.02.2008

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??