28.11.2008 г., 23:18 ч.

И отново сутрин! 

  Поезия » Любовна
563 0 0
 

И отново небето сияе,

сияе със своята нежност.

 

И отново звездите светват,

светват със своята яркост.

 

И отново слънцето засиява,

засиява със своята младост.

 

И отново цветята замирисват,

замирисват със своята сила.

 

И отново дъждът завалява,

завалява със своята тъга.

 

И отново листата падат,

падат със своята самота.

 

И отново вятърът препуска,

препуска със своята ревност.

 

И отново душата ми скърби,

скърби със своята обида.

 

И отново очите ми плачат,

плачат, уморени от тъга.

 

И отново думите ми са празни,

празни, празни от сивота.

 

И отново сърцето ми боли,

боли зарад любовта.

 

И отново любовта ми си отиде.

Отново... отново на сутринта!

 

 

За... вечния в сърцето ми!

 

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??