Сама стоиш
В ъгъла на празнотата
Сама и вече не кървиш
Харесва ли ти самотата
Сама си вече не крещиш
Без сили в ъгъла стоиш
Бавно бавно се топиш
Измамена
Ограбена
Разпъвана
Белязана
Смачкана
И унизявана
Какво ли душо
Още ще търпиш
Ти силна си
И пак ще полетиш....
© Любомир Деничин Всички права запазени
след нощта идва светлият ден,
след раздяла-валнуваща среща,
а след буря-дъга грейва в мен...