Тази пролет ще мисля в перспектива...
Жужат по скулите ми слънчеви лъчи,
загатвайки усещане за зрели нектарини;
чети в очите ми, Съдба, чети
оназ решителност, с която ще попаря
неплодния, пък бил великолепен, цвят;
ще кастря, скубя, бруля и събарям
крадци на стойностния ми душевен свят!
Щом лятото налее сладостта си после,
да е в един, но траен, скъпоценен плод -
Любов. И пълни сетивата ми с разкоша ù,
да бъдат сити до живот!
© Таня Донова Всички права запазени
Людмиле, мен съдбата не ме интересува кога се забавлява и кога реве! В общи линии съм си "пей сърце" (Грандоманка )
Окси, малко съм навикнала да съм галеница на Фортуна! Лошото е, че и на Купидон съм галеница
Валери, беше ми нещо бунтарско вчера
Мерси ви за гостуването!