22.11.2006 г., 16:02 ч.

И се обичаме щедро и чисто 

  Поезия
646 0 10
В тиха нощ,
в светлина любовта ни преля.
От докосване, обич и нежност,
топлина се разля...
музика чудна тишината запя.
Аз те докосвам, галя с дъха си.
Шепна... в утро светло,
обично и мило, целувам те.
Раждам те в себе си,
наболяла от чакане,
от толкова  жадуване,
ненаситно "обичам те",
от обичане се изричам...
песен във вричане.
Oт ласки запалваме свещи,
танцуващи в красивата нощ,
и във светлото утро.
От целувките сплитаме 
букети ухаещи. И се обичаме,
щедро и чисто...
 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??