6.11.2008 г., 12:15 ч.

И съм аз, и не съм 

  Поезия » Друга
664 0 2
Дръпва струни в сърцето ми
страстна китара...
Всеки тон, всеки звук аз усещам във мен,
как по вените тича
и кръвта ми влудява,
и целият свят изведнъж се променя.
Барабани думтят,
светлини се въртят,
аз политам на дивия ритъм в безкрая,
и съм аз, и не съм,
и не мога да спра -
танцът ме носи в магична омая.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??