3.06.2020 г., 20:41 ч.

И там ще забият камбаните тленни 

  Поезия » Любовна
504 0 1

И там ще забият камбаните тленни,

целувка последна ще моли за милост.

Очите ще искат да видят последни

думите мои облечени в нежност…

Сега съм самотна и пея безмълвно,

а после ще видя луната отблизо.

Погуби ме старо и ново…поредно…

Смъртта е била толкова близо…

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??