И там ще забият камбаните тленни,
целувка последна ще моли за милост.
Очите ще искат да видят последни
думите мои облечени в нежност…
Сега съм самотна и пея безмълвно,
а после ще видя луната отблизо.
Погуби ме старо и ново…поредно…
Смъртта е била толкова близо…
© Кати All rights reserved.