7.09.2008 г., 8:34 ч.

И тази нощ 

  Поезия » Любовна
1173 0 5

И тази нощ ми каза “НЕ”,

обърна ми гръб и заспа,

а аз останах тихо да плача

от болката в моята душа.

 

Мислех си, че всичко ще отмине,

че няма все да е така,

но дните тихичко се нижат,

а промяната - къде е тя?

 

И май вече нищо не остана

от моето мечтаещо сърце,

тъгата подслон си намери

и чупи го - парче по парче...

© Лора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??