10.09.2005 г., 20:04 ч.

Ида 

  Поезия
927 0 6

 

Андерсен от ного давно

Ида е описал малка...

Аз пък гледам Ида-нце забавно

в 30+ как само ни будалка!

 

Бюбхен тука я наричат

чатърите в тая стая...

Повечето я обичат,

но на нея й е през оная...

 

Тя си е чешит опасен –

не търпи лъжи, измами,

с влизането цунка SUZAN,

а мен ич нище да фане...

 

Цвете няма, ама пуши

куту стара баба Яга!

Кой ли тук ще я задуши,

че да е обичана й май приляга!

 

Тук ного бутат се, но малко лафят...

Повече обсъждат се педали,

няма как те тук да сгафят

и да отпочнат с нЯкви идеали...

 

Абе ...кара се по тънка лайсна,

че така е по-полеко...

Я по биричка да фраснем

та поне у чато да е леко!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??