7.10.2009 г., 11:07 ч.

Идва ми в повече 

  Поезия
874 0 10

Идва ми в повече тази тъга,
тази есен - меланхолно пастелна,
този ласкав октомври...
И ти.

Предозирана ми е привързаността.
Искам да дишам!

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??