Oct 7, 2009, 11:07 AM

Идва ми в повече 

  Poetry
873 0 10

Идва ми в повече тази тъга,
тази есен - меланхолно пастелна,
този ласкав октомври...
И ти.

Предозирана ми е привързаността.
Искам да дишам!

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??