24.02.2015 г., 22:00 ч.

Игра на чувства в летен дъжд 

  Поезия » Любовна
451 1 8

Игра на чувства в летен дъжд

 

 

Дочувам пак от флейта звън,

миг сладък, с лавър увенчан.

Но ти ли си или е сън,

бълбука дворния фонтан. 

 

Луд галоп в гърдите клети,

само твоя глас ме радва.

И да сме до болка слети

този разум път не дава.

 

Люлее нежен земетръс,

но твоя, скъпи, аз не съм.

И пламък съм, и леден къс

мрак топъл лилавее вън. 

 

Шепна думите съдбовно

мълнии нощта пронизват.

Над това тегло любовно

от магия прах поръсват.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??