а то към мене тича.
Нахвърля ми се, за което
отдавна го обичам.
Прегръща ме и с мокри устни
безкрайно ме целува.
Дори не иска да ме пусне
и страшно се вълнува.
Аз, сдържана и кокетлива,
полека се отдръпвам.
То е настойчиво, ревниво.
Бушува и настъпва.
Е, знам. И с другите го прави.
Обгрижва ги любовно.
Но му прощавам тези нрави,
понеже е чаровно.
© Валентина Шейтанова Всички права запазени