28.10.2019 г., 7:56 ч.

Играта 

  Поезия
508 0 2

Аз съм Онче!Ти си Бонче!

Ти пък, счупено пиронче!

Пооваляни в прахта,

играем играта! Три малки деца!

След време се срещаме.

Три нови лица.

Дори не се сещаме 

За ония деца!

Но игратз я помним!

И пак е така!

Онче и  Бонче се бият

за на Счупено Пиронче гласа!

И пак са същите роли,

но я няма прахта.

Днес видях как стари "пирони"

чакат за гласа си храна!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??