Oct 28, 2019, 7:56 AM

Играта 

  Poetry
509 0 2

Аз съм Онче!Ти си Бонче!

Ти пък, счупено пиронче!

Пооваляни в прахта,

играем играта! Три малки деца!

След време се срещаме.

Три нови лица.

Дори не се сещаме 

За ония деца!

Но игратз я помним!

И пак е така!

Онче и  Бонче се бият

за на Счупено Пиронче гласа!

И пак са същите роли,

но я няма прахта.

Днес видях как стари "пирони"

чакат за гласа си храна!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??