3.08.2021 г., 20:22 ч.

Или… или 

  Поезия » Хумористична
415 6 13

Какво да сложа?!? – хич, ма хич не знам!

Сандалите ме стягат… на шкембето!

След пет на нула воинът е сам,

а сладолед разтупква ми сърцето! 😊

 

Какво да сложа – хич, ма хич не знам...

стои ми като диня на бостана.

Аман заман… и роклята от срам

вталила се е около гердана!

 

Ще сложа шапка хикс ел ел размер!

Но как да скрия блясъка в очите –

гладът ме дебне в банските на дзвер,

или добро - или да си мълчите! 😊

© Всички права запазени

Мълча си аз, че кихам всеки ден,
че нощем край хладилника си дрема.
Кантарът – перманентно е строшѐн,
кила, размери – забранена тема.
Закусвам в шест и в десет – гладна, ух ...
  642  14 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??