20.07.2007 г., 22:49 ч.

Илинден 

  Поезия
1365 0 4
 

На Свети Илия e днешният ден,

поръчах водосвет и молебен,

помолих се за враговете -

да им прости Бог греховете,

мъдрост, здраве да им подари

и да отвори двете им очи.

Нека добротата да познават,

невинни хора да не нараняват.

Стискам  парче от обреден хляб

с молби - да няма злоба и инат.

Да няма завист, клетви и обиди,

за ближния човек да не се свиди.

С човешка обич да спасим света.

Със вяра моля и благодаря!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??