4.04.2008 г., 17:16 ч.

Илюзия 

  Поезия » Друга
630 0 3

Нежни думи, красиви погледи, мълчание в нощта...

Появяваш се в съня и се преплитат две тела.

Нежността се превръща в груба игра...

Вече не съществуват правила.

Събуждам се сутринта напълно сам.

Виждам те в огледалото в мен...

Отражението ти е там...

Излизам навън и те виждам на отсрещния тротоар.

Усмихвам се и отминавам с онази тиха стъпка...

И след това осъзнавам, че илюзирам.

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??