26.03.2009 г., 16:42 ч.

Илюзорна Луна 

  Поезия
623 0 1

Кой ли си бил ти, а аз коя ли...?

Кои ли сме били и за какво ли?

Казахме ли всичко, когато и както трябва,

застрашени от чувството на опознаване.

Искаше ми се това да си ти,

думите ти да са простички истини,

действията - още по-истинни.

Какво ли търсехме и колко загубихме?

Научихме да... всяка измислена своя черта.

И само тя...

Луната наблюдаваше тази тъжна игра,

между две души… Души, обречени да се крият,

да бягат една от друга, по пътя на сливането им.

 

© Михаела Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??