8.12.2017 г., 8:54 ч.

Илюзорно 

  Поезия » Любовна
428 4 2


Дъхът ми има твоя аромат.
На цъфнала липа и дъжд,
отмил най-тъжната сълза
на лудо влюбен в тебе мъж.

 

Ах, устните ми ще запомнят
вкуса на сладката ти плът,
която сякаш че е първа пролет -
и ражда в нежната ти гръд.

 

Ще бъде много тиха, лунна вечер,
а нашите тела ще се познаят.
И няма никой повече да пречи
на две души в нощта да засияят.

 

Красиво е. Дали ще ни се сбъдне?
А после в стих, последен да напиша -
Дочаках теб! Светът да се обърне,
за цял живот - кълна се, те обичам!

 

Danny Diester
03.12.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??