30.05.2018 г., 23:45 ч.

Има надежда 

  Поезия » Пейзажна
858 1 4

Има надежда

 

Алени макове

като огньове греят

карат душите от сърце да се смеят.

 

Майското слънце

в тях се оглежда.

Дърветата пеят:

„Има надежда, има надежда!“

 

И щурчето свири

за сън закопняло.

Майските макове

за пръв път видяло!

 

И нашите души във хор

му пригласят.

Песента на полето те бързо понасят.

 

Сърцето към алени макове

жадно поглежда.

Има надежда има надежда!

 

 

30.05.2018 г.

 

 

© Ирена Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??