11.01.2009 г., 20:31 ч.

имам довижданета всякакви 

  Поезия » Друга
667 0 8

имам
довижданета
всякакви

червени
дълги
като август
или
някакви
забързани
студени
с отенъци на дъжд
нутела вкъщи
и декор

имам и от онези
тръпчивите
довижданета
за които после
в себе си се връщаш

и от онези
между другото довижданета
за всеки случай
трябва да си имаш
по едно

аз искам да си взема от
това, ми казваш,

довиждане,
което никога
не се сънува
освен с отворени
очи

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??