31.08.2015 г., 17:42 ч.

Имаме всичко, любима 

  Поезия » Любовна
837 0 5

Имаме толкова много –

имаме с теб любовта си!

Тя е искрица от Бога,

носим я с тебе в кръвта си!

 

Имаме всичко, любима!

Двамата с теб сме богати –

то е богатство незримо,

него сам Бог ни изпрати!

 

Имаме толкова много –

имаме с теб любовта си!

С нейния ангелски огън

ще надживеем смъртта си!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??