2.04.2010 г., 22:58 ч.

Имаш ли желание... 

  Поезия
655 0 20
Ще се събудиш!
Аз го искам!
Денят ще те залее с
топлина.  
Пак аз!  
Нахалницата твоя.
Написах го. Изказах го.
Негласно.
Ще се усмихнеш!
По дяволите 
ще ме пратиш.
Но моето постигнах аз!
Ти жив си! Мой си!
А… другото е…
май лъжа?
Намигнах ти.
Дали видя?

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??