Apr 2, 2010, 10:58 PM

Имаш ли желание... 

  Poetry
652 0 20
Ще се събудиш!
Аз го искам!
Денят ще те залее с
топлина.  
Пак аз!  
Нахалницата твоя.
Написах го. Изказах го.
Негласно.
Ще се усмихнеш!
По дяволите 
ще ме пратиш.
Но моето постигнах аз!
Ти жив си! Мой си!
А… другото е…
май лъжа?
Намигнах ти.
Дали видя?

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??